Kontakta vår kunniga support på Taklagret

Kontakta vår kunniga support på Taklagret

Vi är en lokal grossist med kvalitativa takprodukter som satsar på personlig service & flexibilitet

Vårt företag fokuserar på att ge kvalité i både service och sortiment till våra kunder. Vi har kompletta takleveranser efter kundens behov och verksamhet. Med hjälp av vår smarta logistik och erfarenhet ger vi bra förutsättningar för en utmärkt leverans. Vårt arbetslag har specialkompetens inom branschen och erbjuder framtagning av kundspecifika kalkyler samt orderunderlag för smidigare beställning och beräkning.

Vi har 15 års dokumenterad funktionsgaranti på utvalda taklösningar

Taklagret tar varje uppdrag som unikt och skräddarsyr takprojektet efter kundens specifika önskemål. Våra kunder vill generellt ha en ändamålsenligt och prisvärt tak som håller på lång sikt. Vi vägleder och informerar om den perfekta lösningen för din takläggning. Det ingår kostnadsfri rådgivning, där vi lyssnar in kundens behov och sätter ihop en offert. Sedan är det upp till kund att gå vidare med oss som takleverantör. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för prisuppgifter & information om våra takprodukter

Vårat arbetsteam har lång erfarenhet och bred kunskap inom takbranschen så tveka inte på att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.