Välkommen att kontakta oss på Taklagret

Välkommen att kontakta oss på Taklagret

Vi hjälper dig gärna med beräkning och tar fram underlag för ditt projekt

Våra takprodukter är välkända och används av professionella hantverkare i hela landet.


När det är dags att lägga nytt tak är viktigt att du använder dig av material med hög kvalité och som har en lång hållbarhet. Vårat material är tillverkat av företag som tänker miljövänligt vilket gör att när du väljer takprodukter från oss så kan du bidrar till en bättre miljö.

Vårt breda sortiment har konkurrenskraftiga priser med dokumenterade garantier

Taklagret har en bred kunskap och erfarenhet inom takprodukter och takläggning. Hos oss hittar du alla takprodukter som du behöver för din takläggning. Utöver takbeläggningar kan vi också erbjuda dig andra takprodukter som exempelvis takfönster eller säkerhetsprodukter. Vi kan hjälpa till med logistik vilket innebär att vi kör ut material allt eftersom du använder det. För att förenkla takläggningen kan du även ta dela av våra lyftanordningar.

Du är varmt välkommen att ta kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt möte eller för att begära in offert. Vi informerar dig om allt du behöver inom takprodukter, och även hantverkshjälp av professionella takläggare vid behov.

Kontakta oss för prisuppgifter & information om våra takprodukter

Vårat arbetsteam har lång erfarenhet och bred kunskap inom takbranschen så tveka inte på att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Kontakta oss för prisuppgifter & information om våra takprodukter

Kontakta oss