Takmaterial för alla typer av takläggning

Är du på jakt efter taktillbehör till ditt takprojekt? Då har du kommit rätt – Taklagret erbjuder ett gediget utbud av produkter till ett riktigt bra pris. Hos oss hittar du allt du behöver för att lägga tak! Här kan du läsa mer om vad du kan hitta i vårt utbud.

Taklagret är din kompletta grossist inom tak och taktillbehör i Dalarnas län! Vi vänder oss till professionella byggföretag såväl som privatpersoner som är ute efter rätt produkter till rätt pris. Vi arbetar efter visionen att – med hjälp av kunnig personal och riktigt bra takprodukter – se till att ditt projekt blir lyckat. 
 

Vårt sortiment av takprodukter

I vårt breda lagersortiment hittar du allt du behöver till ditt takprojekt. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter för alla typer av takläggning, för alla typer av fastigheter och för alla smaker! Med hjälp av våra takprodukter kan du enkelt skräddarsy ditt eget tak med egna färgval på hängrännor, takplåt och plåtdetaljer.

Vi har allt från råspont till träreglar, takfönster, vindskivor, takpapp, kallasfalt, hängrännor, plåtdetaljer och taksäkerhetsprodukter till takbeläggningar, takpannor och mycket, mycket mer. 
 

Rådgivning inför ditt val av takprodukter

Hos oss på Taklagret arbetar personal med spetskompetens inom tak och taktillbehör. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning kring allt från vilken typ av tak som är rätt val för just din fastighet till vilka produkter du behöver till ditt projekt.
 

När du handlar hos oss får du alltid 


1. Taktillbehör av bästa kvalitet

Vårt sortiment håller en hög och jämn kvalitet. Alla produkter är tillverkade för att tåla många års slitage i vårt nordiska omväxlande klimat. När du handlar takmaterial hos oss på Taklagret kan du alltså känna dig trygg med att din takläggning kommer att resultera i ett tak du kan förlita dig på långt in i framtiden!

2. Hjälp att beräkna mängden material som behövs

När du handlar hos oss på Taklagret får du hjälp att beräkna mängden material som behövs till ditt takprojekt. Detta för att minska spill och för att göra ditt projekt så kostnadseffektivt som möjligt!

3. Riktigt bra priser

Som grossist har vi möjlighet att köpa in våra produkter till förmånliga priser. Detta innebär att vi även kan erbjuda riktiga bra priser till dig som kund - oavsett om du handlar hos oss som företagskund eller privatperson!

4. Snabba leveranser och säkra transporter

Eftersom vi har alla produkter på lager kan vi erbjuda riktigt snabba leveranser och säkra och miljömässiga transporter.

 
Vill du veta mer om oss och våra tjänster och produkter, eller vill du ha rådgivning inför ditt projekt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss – vi ser fram emot att höra ifrån dig och att få möjligheten att berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Kom i kontakt med oss på Taklagret

Vill du ha kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt eller har du frågor om våra produkter, som exempelvis takpapp, betongpannor eller takplåt? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!