Betongpannor

Betongpannor

Om du behöver betongpannor eller annat material till ditt tak då har du kommit rätt. Taklagret är din lokala grossist av takmaterial. Vi vänder oss till både professionella takläggare och den händige hemmabyggaren. Vi erbjuder alltid produkter av bästa kvalitét till förmånliga priser!

 

Brett utbud av betongpannor i Borlänge

Vi har ett brett utbud av betongpannor för att just du ska hitta det som faller dig i smaken. Hos oss hittar du betongpannor med olika grundformer, ytor och kulörer, vilket ger dig möjligheten att lägga ditt personliga tak efter tycke och smak samt fastighetens förutsättningar. Med betongpannor från oss får du inte bara ett snyggt tak, utan även ett tak som är enkelt att lägga. 

 
Vill du vet mer eller om du vill ha prisuppgifter är du varmt välkommen att göra en kostnadsfri offertförfrågan eller kontakta oss.  När du kontaktar oss kommer en av våra kompetenta medarbetare att ringa upp dig för att hjälpa till med att beräkna mängden betongpannor och övriga tillbehör som du behöver. Vi finns även till för kostnadsfri rådgivning för dig som vill veta mer om våra produkter eller vad som passar just ditt tak bäst. 


Kom i kontakt med oss på Taklagret

Vill du ha kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt eller har du frågor om våra produkter, som exempelvis takpapp, betongpannor eller takplåt? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!