Kundspecifika lösningar och leveranser

Kundspecifika lösningar och leveranser

Taklagret är en lokal grossist av takprodukter i Dalarna som erbjuder kundspecifika lösningar som effektiviserar arbetet i samband med takläggning. Taklagret lagerför alla de takprodukter och taktillbehör som behövs i samband med takläggning vilket innebär att det alltid går att erhålla lösningar och leveranser utifrån varje kunds specifika behov. Våra kunder är både hantverkare, företag och privatpersoner. Vi kan också hjälpa till att finna takläggare i Dalarna åt de kunder som inte själva har möjlighet att finna lämpliga hantverkare.

Stort sortiment av takprodukter

Vi är specialister på takprodukter och kan erbjuda ett stort sortiment av takprodukter som takplåt, takpannor, material för underarbete, säkerhetsprodukter för tak och avrinningsprodukter. Det gör att du alltid kan finna exakt de produkter du behöver för ditt takarbete i vårt lager. Vi kan också hjälpa dig med att beställa designade takprodukter utifrån dina önskemål om behovet finns.


Vi kan erbjuda effektiva leveranser exakt då du vill ha dessa men också lyfthjälp på arbetsplatsen så att du snabbt och enkelt kan få upp materialet på taket. Du kan boka en lyftkran eller andra lyftanordningar hos oss för att effektivisera ditt takarbete.

Vi värnar om miljön

Taklagret arbetar målmedveten med att bidra till en bättre miljö. Våra leverantörer arbetar miljömedvetet och har rutiner för att minimera utsläpp samtidigt som vi själva använder oss av miljövänliga bilar i flera olika storlekar. Det innebär att vi väljer bilstorlek efter mängden material som ska levereras samtidigt som vi alltid kan leverera allt takmaterial som du behöver i en leverans. Det gör att vi inte behöver använda oss av stora bilar som släpper ut mer avgaser vid leverans av mindre mängder material.

 

Vi kan erbjuda kundspecifika lösningar för att optimera logistiken i samband med ditt takarbete. Detta bidrar till mindre miljöpåverkan, effektivare takläggning samtidigt som ditt takarbete blir mer kostnadseffektiv.

Kom i kontakt med oss på Taklagret

Vill du ha kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt eller har du frågor om våra produkter, som exempelvis takpapp, betongpannor eller takplåt? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!