Lokal service av takprodukter

Lokal service av takprodukter

Taklagret erbjuder lokal service av takprodukter i Dalarna med omnejd. Vi har ett brett sortiment av takprodukter som exempelvis takpannor, takplåt, taktillbehör, säkerhetsprodukter, takfönster och avrinningsprodukter. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt du behöver inom takprodukter. Vi erbjuder dig en optimal logistik då vi dels har alla takprodukter på lager men också kan erbjuda dig exakta leveranser och lyftanordningar. Detta innebär att du kan effektivisera ditt arbete med takläggningen samtidigt som den också blir mer kostnadseffektiv.

Kontakta oss på Taklagret

Om du har några frågor eller om du vill veta mer om hur Taklagret kan hjälpa dig effektivisera din takläggning är du välkommen att kontakta oss. Du kan boka ett kostnadsfritt möte eller begära en offert för alla de takprodukter som du behöver för ditt takprojekt. 

Kom i kontakt med oss på Taklagret

Vill du ha kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt eller har du frågor om våra produkter, som exempelvis takpapp, betongpannor eller takplåt? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!