Välkommen till Taklagret

Välkommen till Taklagret

Taklagret är din lokala grossist inom takprodukter som säljer högkvalitativa och prisvärda produkter – allt från träreglar till betongpannor och takplåt!

Vi vänder oss till professionella takläggare såväl som den händige hemmabyggaren som vill lägga sitt tak själv. Vårt mål är att hjälpa dig att säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt och problemfritt. Detta gör vi framförallt genom kostnadsfri personlig rådgivning och riktigt bra takprodukter till priser som tål att jämföras.
 

Produkter av hög kvalitet

I vårt breda sortiment finns rätt produkter för alla smaker och alla typer av takprojekt – alltid av bästa kvalitet till ett riktigt bra pris.
 

Vi hjälper dig med kostnadsfri rådgivning

Våra kompetenta medarbetare står alltid redo att rådge dig inför ditt takprojekt. Vi kan hjälpa dig med allt från att avgöra om du ska lägga ett tegel- eller plåttak till att ge dig rekommendationer kring vilka specifika produkter du ska använda. Givetvis kan vi även hjälpa dig att beräkna mängden material som behövs till ditt projekt.
 
Varmt välkommen att kontakta oss Taklagret – vi berättar gladeligen mer om våra produkter och tjänster!

Kom i kontakt med oss på Taklagret

Vill du ha kostnadsfri rådgivning kring ditt projekt eller har du frågor om våra produkter, som exempelvis takpapp, betongpannor eller takplåt? Varmt välkommen att fylla i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss! 

Kom i kontakt med oss på Taklagret

Kontakta oss